Zdroj: https://fcknh.cz/aktuality/priprava-zacina  |  Vydáno: 11.1.2024 13:17  |  Autor: David Pírek

Příprava začíná

Příprava začíná

Chvíle volna pro hráče našeho Áčka skončila a zítra vstupují do ostré zimní přípravy

Po individuálních plánech je čeká dlouhá více jak dvouměsíční společná příprava. Nebude chybět i soustředění a samozřejmě slušná porce přátelských utkání. To první nás čeká již v sobotu proti sedmnáctce Sigmy Olomouc. Od tohoto přáteláku se očekává srovnání fyzické připravenosti v mužstvu, takže lze předpokládat, že si kluci proti mlaďochům pořádně zaběhají.

Do přípravy se zapojí i několik hráčů, kteří zde budou na zkoušku. Pokud obstojí a trenérský štáb si je vybere, s největší pravděpodobností rozšíří soupisku A-týmu. Informovat budeme samozřejmě o veškerých změnách v kádru, ale počkáme si až na konkrétní jména.

Tímto za redakci přejeme klukům vstup do přípravy tou správnou nohou, ať se daří a hlavně ať drží zdraví.

Béčko ještě nějakou porci volna před sebou má, ale už za 3 týdny vstoupí do přípravy také

Tentokrát borci ze dvojky nechtějí nic podcenit a začínají přípravu dříve, než bylo v minulosti zvykem. Takže i naše Béčko čeká bezmála dvouměsíční zimní příprava. Přáteláky odehraje Béčko celkem tři, a to s Vícovem, Přemyslovicemi a Klenovicemi. O termínech a místech budeme ještě informovat.

U rezervního týmu jakožto trenér můžu potvrdit, že nějaké velké změny se v kádru nechystají a pokud, tak se to včas všichni dozví. Bude ale spíš reakce na marodku, která se nám ke konci podzimu rozrostla.

Takže taktéž klukům z Benficy vstup do přípravy tou správnou nohou, ať se daří a hlavně ať drží zdraví.